afscheid van de bouwlieden

De tijd is aangebroken dat we nu vooral zelf aan de bak moeten. Nees en Maikel waren vandaag voor het laatst. Ze zijn nog een kleine week geweest om de grote laatste klussen te doen. Er resteren nu nog een paar kleine klusjes, maar die kunnen meegenomen worden als ze terugkomen voor de vloer en het dichtmaken van de voorzetwanden in de badkamer.

Het geeft wel rust omdat we nu in eigen tempo kunnen doorpakken. Het gaat natuurlijk niet zo hard meer als dat er alle dagen 2 man aan de slag zijn, maar dat zijn we sinds de bouwvak al gewend. En toch zijn we ook aardig opgeschoten in de tijd die we hebben. Met nog een paar weekenden bikkelen heeft Hans alle elektra op de begane grond -op de badkamer na- er in zitten!! Meer dan 500 meter aan VD-draad en elektriciteitsbuis ligt er dan in. En zeker meer dan 60 inbouwdozen zijn er doorgegaan. Het wordt dan nog een aardig werk om alles te testen voordat de wanden definitief afgestuct worden.

De badkamer begint ook zijn vorm in ontwerp te krijgen. Het is een beetje puzzelen qua budget, maar gelukkig bestaat er iets als internet en webshops… Om de laatste knopen door te hakken voor het ontwerp, moeten er nog 2 winkels bezocht worden. Een in Breda voor het vrijstaande designbad en een in Mijdrecht voor de RVS kranen. Alleen wanneer dat bezoek gemaakt kan worden, is nog even de vraag!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *