To Do lijstje voor de bouwvak: 2 A4-tjes …

Om een beetje een overzicht te houden wat we nu allemaal kunnen doen heb ik toch maar een to do lijstje gemaakt. Lekker handig voor dat weekje in de vakantie dat we nog een beetje gaan klussen…
Al met al is de conclusie met de 2 A4-tjes waar we binnen no time op zitten, dat we er met 6 weken vrij er nog niet helemaal doorheen zijn. Kortom, prioriteiten stellen en niet alles tegelijk willen. Alleen het hoognodige en de belangrijkste dingen nu de ponton nog in de sloot ligt. Er nog een steiger achter de gevel staat enz.

Afgelopen weekend het kneldeel onder het wolfseind op achtergevel opgeknapt. Dit was voor een deel aangeheeld en iets opgehoogd. Om de naad onzichtbaar weg te werken, hebben we alle oude verf eraf geschuurd met bandschuurmachine en de boel goed in de 2-componenten ‘plamuur’ gezet. Vervolgens is het kneldeel 2 x gegrond en 2 x afgelakt. Zo zonder riet op het wolfseind en met een hoge steiger konden we er nog goed bij.
Vanavond nog even de gelegenheid waargenomen om ook de twee muurankers zo hoog nog even goed bij te werken en weer een laagje zwarte hoogglans mee te geven. Resultaat ziet er strak uit, ook al ging de laatste streek in de schemer. Het is warm weer en  de kinderen wilden dan ook niet direct naar bed danwel slapen. Jesse bleef maar uit zijn bed komen. Dus het was pas 10 uur geweest toen ik aan de slag kon. Gelukkig zijn die muurankers maar klein…

2 muurankers bijgewerkt nog 24 stuks te gaan.
Nog afgezien van de muurankers die gewoon zijn blijven zitten en die eerst nog 2x in de menie gezet moeten worden en daarna pas 2x afgelakt kunnen worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *